Neulelangat ja ompelutarvikkeet Seinäjoelta – Harrastelijoille ja ammattilaisille

Yhteystietomme

Pohjanmaan Ompelukone Oy:n valikoimasta löydät laajan kattauksen erilaisia neulelankoja sekä ompelutarvikkeita. Onnistuneisiin neulehetkiin tarvitaan kunnon välineet, ja hyvä ompelukone ansaitsee laadukkaat ompelutarvikkeet!


Tule tutustumaan Pohjanmaan Ompelukone Oy:n valikoimaan Seinäjoella tai soita etukäteen ja tiedustele, mikäli olet etsimässä jotain tiettyä lankaa tai tarviketta. Ystävälliset ammattilaisemme myös neuvovat mielellään kaikissa käsitöihin liittyvissä asioissa.

Neulelangat

Neulelankavalikoimastamme löytyy sopivat vaihtoehdot kaikille käsityöihmisille aina sukankutojista nuttujen tekijöihin. 

Vauvalangoista saatavilla on muun muassa Katia ja Schachenmayr, eli merinovillaa sekä bambua ja puuvillaa ihanissa väreissä. 

Sukkalangoista löydät esimerkiksi Opalin, Schachenmayr ja Regian langat. Kaikilta merkeiltä löytyvät sekä yksiväriset että kuviovärjätyt langat.

Saatavilla ovat myös ohuen ohuet silkki- ja sekoitelangat sekä rouheammat villa- ja alpakkalangat. 

Puikoista saatavilla ovat Addin, Gloverin sekä ChiaGoon laadukkaat tuotteet, jotka tekevät työskentelystä helppoa ja tehokasta. Viedäksesi neulonnan uudelle tasolle löydät meiltä myös muun muassa silmukkamerkit, kerroslaskurit, erilaiset apupuikot, neulenuppineulat ja -klipsit, kerintälaitteet sekä vyyhdinpuut.

Ompelutarvikkeet

Ompelutarvikkeiden valikoimamme on erittäin laaja ja pitää sisällään mm. erilaiset napit ja nauhat, pitsit, strassit, vetoketjut, ompelulangat, laadukkaat puuvillakankaat sekä erilaiset tilkkutyövälineet.


Jokainen ompelija ja ompeluharrastaja tarvitsee ompelutarvikkeita, -lankoja ja -neuloja. Helpoin tapa tutustua laajaan valikoimaamme on tulla suoraan paikan päälle myymäläämme. Täällä ystävälliset ammattilaisemme opastavat sinua eri tarvikkeiden käytössä ja auttavat sinua valitsemaan käyttötarkoituksiisi parhaiten sopivat tarvikkeet. Käyttäen ammattitaitoamme, kokemustamme sekä asiakkailta saamaamme palautetta olemme valinneet parhaat ja suosituimmat tarvikkeet valikoimaamme!

Löydät meiltä myös ompelukoneet

Tule tutustumaan Pohjanmaan Ompelukone Oy:n neulelankojen ja ompelutarvikkeiden valikoimaan Seinäjoella!

Tavoitat meidät täältä